25.2.15

POLLASTRE EN PEPITORIA AMB AMETLLES I PINYONS




Ingredients i elaboració

1 porro tallat a rodanxes fines.
1 pollastre de corral tallat a trossos petits.
1 ceba tallada en brunoise.
3 ous bullits
2 grans d'all
1 tros de pa dur.
Safrà torrat al gust.
20 ametlles, 1 grapat de pinyons torrats.
100 gr d'ametlla mòlta.
1 got de vi blanc.
250 ml de brou de pollastre.
Sal , pebre, oli d'oliva.

Sofregim el pollastre en oli d'oliva, salpebrat, que quedi ben daurat per totes bandes. Retirem i reservem.
En el mateix oli sofregim la ceba, que quedi ben daurada.
Afegim el porro i els alls amb la pell.
Paral·lelament sofregim les ametlles que quedin torrades i el pa dur trossejat.
Anem barrejant amb el safrà i a l'últim moment afegim els rovells d'ou cuits.
Afegim a la ceba el pollastre reservat, la barreja i el vi blanc.
Quan el vi hagi reduit, afegim el brou i deixem coure uns 35 minuts.
Estenem en una safata, afegim les clares bullides de l'ou, els pinyons torrats, l'ametlla mòlta i acabem al forn uns 15 minuts. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada