11.2.15

TORRIJAS A LA TARONJA




Ingredients i elaboració

1 litre de llet..
1 branca de canyella.
4 taronges per fer suc.
200 gr de sucre.
12 llesques de pa del dia anterior.
3 ous batuts.
Oli de girasol .

Tallem el pa a llesques i les deixem unes hores en un lloc orejat i descobertes per a que se sequin.
Escalfem la llet amb el sucre, la canyella i la ratlladura de les taronges.
Deixem fer infusió fins que la llet estigui tébia.
Traiem la branca de canyella.
Mollem el pa i deixem una estona per a que asborbi be.
Posem l'oli a escalfar.
Pasem el pa remollat per farina i ou batut i fregim donant la volta.
Coloquem en paper absorbent de cuina i deixem refredar.
Per servir posem una cullerada de xarop de taronja fred. 

Ingredients i elaboració del xarop de taronja

Posem a escalfar el suc de les 4 taronges amb el mateix pes en sucre fins que el xarop faci boles.
Deixem refredar. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada