13.2.15

VEDELLA AMB FESTUCS A LA GREMOLATA




Ingredients i elaboració per 6 persones

800 gr de carn de vedella
2 cebes.
50 gr de festucs.
100 ml de nata líquida.
Sal, pebre, oli.
250 gr d'arròs basmati bullit per guarnició.
1 litre de brou d'au.
1 safata de xampinyons. 

GREMOLATA
La ratlladura fina de 2 llimones, 2 alls molt picats, julivert picat. (tot be barrejat)

Tallem la carn a trossos de 3 cm.
Torrem els festucs amb oli.
Retirem, les triturem amb la crema de llet i reservem.
Sofregim la ceba tallada molt fina en el mateix oli dels festucs.
Afegim la vedella i removem be.
Posem el brou que cobri la carn i deixem que bulli uns 50 minuts a foc lent i tapat.
A mitja cocció, afegim els xampinyons tallats a quarts.
Un cop passat aquest temps posem els festucs reservats amb la crema de llet.
Deixem bullir 10 minuts més a foc lent. 
Fora del foc afegim la gremolata.
Deixem reposar mitja hora i servim acompanyat d'arròs basmati bullit prèviament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada