11.3.15

BOLETES D'ESPINACS AMB FORMATGE BLAU



Ingredients i elaboració

1 bossa d'espinacs.
80 gr de formatge blau.
Julivert picat.
1 ceba de Figueres.
1 ou.
Mantega, sal, oli d'oliva.
Una mica de formatge parmesà.
2 llesques de pa de motlle.
Farina, pa ratllat i un ou (pel arrebossat dels espinacs)
Oli de girasol ( per fregir-les)

Saltem els espinacs en un wok o paella durant 5 minuts fins que quedin cuites.
Posem en un colador perquè perdin l'aigua.
Quan estiguin fredes, les tallem molt petites.
Tallem en brunoise la ceba i la sofregim fins que comenci a agafar color.
Afegim els espinacs trossejades i seques i ofeguem tot uns minuts.
Batem 1 ou i barregem amb la molla de pa. Afegim els dos formatges i el julivert picat.
Salem, barregem be amb els espinacs i amasem be.
Formem boles, pasem per farina, ou batut i pa ratllat.
Fregim fins que quedin daurades i cruixents.
Traiem i disposem en paper de cuina per treure l'oli sobrant.
Servir. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada