12.3.15

COPA DE PERES AMB SALSA DE MADUIXES I MENTA




INGREDIENTS (per 4 persones)

4 peres dolces i madures
2 c.s de ratlladura de llimona
250 g de maduixes
2 c.s de saba d’auró
2 c.p de maizena
1 c.s de suc de llimona
unes fulletes de menta

PREPARACIÓ:

1. Pelem les peres i les tallem per la meitat. En una olla les coem amb un fons d’aigua, amb la ratlladura de llimona per sobre, durant uns 10 minuts o fins que estiguin tovetes. Les traiem de l’olla i les reservem.
2. Tallem les maduixes i les deixem macerar amb una mica de sal.
3. Per fer la salsa, primerament dissolem la maizena amb una mica d’aigua i ho reservem.
4. Posem les maduixes macerades i la saba d’auró en un casso a foc molt lent i cuinem durant 2-3 minuts. Hi afegim la maizena dissolta i removem fins que s’espesi. Ho apartem del foc, hi afegim el suc de llimona i ho passem per la batedora.
5. Tallem les peres a daus mitjans.
6. Emplatarem fent servir una copa o un vas de vidre. Col·locarem un parell de cullerades de la salsa de maduixes al fons i a sobre hi col·locarem uns daus de pera. Hi afegirem una mica de ratlladura de llimona i menta picada i decorarem amb un bocinet de maduixa sencera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada