9.3.15

FIDEUÀ D'ALLS TENDRES, POLLASTRE I FOIE POILÉ




Ingredients i elaboració per 6 persones

½ kilo de fideu fi cabell d'àngel.
600 gr de pit de pollastre tallat a trossets. 
2 manats d'alls tendres.
2 cebes de Figueres.
3 rodanxes de foie fresc d'ànec de 1 cm de grossor .
Oli d'oliva, sal, pebre
½ litre de brou de pollastre

Sofregim els fideus en oli fins que estiguin rossejats.
Colem i reservem.
Sofregim la ceba fins que agafi color.
Afegim els alls tendres i deixem sofregir fins que estiguin tous.
Afegim el pollastre i sofregim be a foc fort.
Afegim els fideus torrats i donem una volta a tot.
Afegim el brou condimentat, bullint i repartim bé.
Posem el foie per tota la paella i deixem que es vagi fonent.
Quan estigui sec posem draps nets de cuina per cobrir la paella i deixem que els fideus es possin de punta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada