17.3.15

FIDEUÀ DE SHIITAKES, CEPS I PEUS DE PORC




Ingredients i elaboració per 8 persones

1 1/2 litre de brou de pollastre.
1/2 kilo de fideus del nº2.
8 meitats de peus de porc, ja cuits, dessosats i trossejats.
30 gr de ceps deshidratats.
2 grans d'all.
1/2 kilo de bolets shitakes
Sal, oli d'oliva.

Elaboració

Deixem els ceps deshidratats en remull amb el brou de pollastre calent, perquè vagi agafant el gust dels ceps.
Sofregim els fideus en una paella amb oli de girasol fins que quedin daurats d'una forma uniforme i escorrem.
Netegem els shiitakes i trossegem i els sofregim a foc suau.
Afegim els alls laminats molt fins.
Afegim els fideus i els peus de porc.
Afegim el brou amb els bolets deshidratats de mica en mica.
A mesura que vagi absorbint el brou anem afegint.
Apartem del foc cobrint amb draps de cuina nets i secs. 

Servim amb all i oli que haurem fet triturant un ou amb bolets deshidratats i emulsionant-lo amb oli de girasol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada