9.3.15

PA DE PESSIC DE VAINILLA AMB COULIS DE MADUIXA




INGREDIENTS
500 ml de llet de civada
1 c.s de vinagre de poma
300 g de farina de blat
100 g de farina de blat de moro
1 c.s de llevat en pols
1 c.s de bicarbonat sòdic
450 g de sucre moreno integral de canya
½ c.p de sal
160 ml d’oli de girasol
vainilla natural

Per fer el coulis:
500 g de maduixes
½ llimona
150 g de sucre moreno integral de canya

PREPARACIÓ:
1. En un bol combinem la llet de civada amb el vinagre i ho deixem reposar 5 minuts fins que espessi lleugerament.
2. Mentrestant, en un bol gran barregem les farines, la sal, el bicarbonat i el llevat. Ho tamisem.
3. Barregem la mescla de la llet de civada amb el sucre, la vainilla i l’oli de girasol. Hi afegim els ingredients secs tamisats i ho batem a mà just fins que quedi homogeni (no cal excedir-se).
4. Aboquem la barreja en un motlle per a pastís i ho posem al forn. Ho coem a 180ºC durant Aproximadament 1h, fins que quedi daurat.

Per fer el coulis de maduixa:
1. Traiem el peduncle de les maduixes i les tallem a quarts.
2. Les col·loquem en un cassó juntament amb el sucre i el suc de la llimona i ho coem a foc mig fins que la maduixa començi a desfer-se.
3. Ho triturem, rectifiquem el punt de dolçor i ho colem per treure les llavors.
4. Deixem refredar el coulis i ho servim amb el pa de pessic de vainilla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada