12.3.15

PASTÍS DE XOCOLATA AMB GANAXE DE XOCOLATA I COCO





INGREDIENTS

250 g de farina de blat
100 g de cacau en pols
1 c.s de bicarbonat
½ c.p de sal
1 c.p d’extracte de vainilla
320 g de sucre integral de canya
320 ml d’oli de girasol
400 ml de llet de coco
50 ml de llet de civada
1 c.s de vinagre de poma

Per a la ganache de xocolata:
150 g de xocolata negra
125 ml de llet de coco

Per a decorar:
Coco ratllat

PREPARACIÓ:

1. En un bol barregem la farina, el cacau, el bicarbonat i la sal. Ho tamisem i ho reservem.
2. En un altre bol batem la llet de coco, el vinagre, el sucre integral, l’oli i la vainilla.
3. Combinem les mescles dels dos bols, remenant –ho bé fins a aconseguir una barreja homogènia i ho aboquem a dins d’un motlle, prèviament untat amb oli d’oliva.
4. Ho posem al forn durant una hora a 180ºC.
5. Un cop fet el pastís el deixem refredar.
 6. Per a fer la ganache, piquem la xocolata. Posem a un casso petit la llet de coco i quan aquesta estigui calenta afegim la xocolata i la desfem a foc suau.
7. Desmotllem el pastís i el cobrirem amb la ganache de xocolata. Decorarem amb una mica de coco ratllat per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada