11.3.15

PATATES FARCIDES AMB SALSA BRAVA




Ingredients i elaboració

1 kilo de patates mona lisa.
1 kilo de tomàquets ben vermells i madurs.
Unes gotes de tabasco.
3 caienes.
Herbes provençals.
1 ou.
Oli de girasol .
Anxoves.
Sal, pebre, sucre, oli d'oliva .

Tallem les patates a daus (que siguin el més igual possible).
Les fem un forat a cadascuna amb l'ajuda d'una cullera.
Posem a escalfar l'oli de girasol i couem les patates a baixa temperatura.
Quan estiguin cuites pugem el foc i deixem fins que estiguin cruixents.
Retirem i posem en el forat de cada patata amb una mica de salsa brava.
Retirem i deixem en paper absorvent.
Pel muntatge posem en el forat de cada patata amb una mica de salsa brava.
Decorem amb una mica de pebre vermell i julivert. 

Salsa brava

Ratllem els tomàquets.
Sofregim en oli d'oliva.
Afegim la sal, el sucre, herbes al gust, les caienes sense llavors i deixem sofregir fins que perdin l'aigua.
Retirem i afegim unes gotes de tabasco.
Fem una maionesa.
Servim les patates calentes amb maionesa per sobre amb la salsa brava i unes anxoves picades.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada