26.3.15

RAVIOLIS FARCITS D'ALBERGÍNIA I SHIITAKES AMB SALSA DE PERNIL IBÈRIC




Ingredients i elaboració per a 4 persones

Pasta fresca

400 gr de farina
2 ous
Sal, oli d'oliva.
Unes fulles d'alfàbrega

Farcit

200 gr de shiitakes a daus petits.
2 albergínies tallades a daus petits amb pell.
2 cebes de Figueres mitjanes tallades petites.
400 ml de nata líquida.
100 gr de pernil ibèric.

Fem el farcit sofregint l'albergínia i les shiitakes fins que estiguin ben fregits.
Tallem molt fines les fulles d'alfàbrega i juntem amb la resta d'ingredients de la pasta fresca.
Fem una bola homogènia, tapem amb paper film i reservem en la nevera durant 15 minuts.
Per a fer la salsa confitem la ceba fins que quedi ben fosca.
Afegim la nata i deixem que perdi l'aigua.
Posem les rodanxes de pernil en una safata de forn i les torrem fins que fumegi i quedi cruixent.
Triturem en un morter fins que quedi gairebé pols.
Afegim a la salsa i deixem reduir fins que espessi.
Treballem i estirem la pasta.
Tallem en cilindres amb l'ajut d'un tallapastes.
Farcim amb l'albergínia i els shiitakes.
Posem pasta per sobre i ho tanquem, mirant de tancar bé els contorns.
Quan els tinguem tots, els bullim 1 minut.
Colem i servim amb la salsa de pernil i ceba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada