31.3.15

TAGLIATELLE DE FRUITS VERMELLS AMB SALSA DE XOCOLATA CALENTA


Ingredients i elaboració per 6 persones

Pasta fresca de fruits vermells
150 gr de farina
50 gr de sucre glass
Fruits vermells descongelats.
2 uos
1 mica de sal
Farcit
250 gr de formatge mascarpone
Fruits vermells variats
3 cullerades de sucre glass .
200 gr de xocolata fondant .
100 ml de nata líquida .

Triturem els fruits vermells amb el sucre glass i els ous sencers.
Juntem tots els ingredients de la pasta fresca i formem una bola.
Posem a la nevera 15 minuts tapat amb film.
Estirem la massa i la tallem.
Bullim la pasta 1 minut.
La traiem i posem en aigua freda per tallar la cocció.
Per fer el farcit juntem el formatge amb el sucre i trossos de fruits vermells.
Per servir, posem la pasta en un plat amb una mica de crema de formatge i de fruits vermells i al costat una bola de gelat de vainilla o torró.
Esmicolem amb sucre glass i servim. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada