11.3.15

XUPITOS DE CRUMBLE DE POMA AMB FORMATGE ROQUEFORT



Ingredients i elaboració

Farcit
6 pomes golden pelades i tallades a daus.
30 gr de panses.
15 gr de moscatel.
80 gr de mantega.
30 gr de sucre.

Posem en una paella la mantega amb el sucre i deixem caramelitzar.
Afegim els daus de poma.
Deixem les panses remullades amb el moscatel i el moscatel.
Ha de quedar amb salsa.
Retirem i deixem refredar. 

Crumble
55 gr de farina .
55 gr de sucre.
50 gr de ametlla mòlta.
45 gr de mantega pomada.
100 gr de formatge roquefort.

Barrejar el sucre amb l'ametlla mòlta.
Afegir la farina, el roquefort i la mantega.
Ha de quedar una textura terrosa.
Posar aquesta barreja per sobre de les pomes caramelitzades i remoure be.
Posem al forn preescalfat a 180º fins que estigui daurat.
Posar en els gots de xupito i servir. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada