16.4.15

CANELONS D'ESPINACS I BACALLÀ AMB MOUSSE D'ESCALIVADA



Ingredients i elaboració per 6 persones

20 plaques de canelons
500 gr de bacallà esqueixat
1 kilo d'espinacs frescs
50 gr de pinyons
50 gr de formatge per gratinar.
2 cebes de Figueres
2 tomàquets vermells
400 ml de nata líquida per cuinar.
2 pebrots vermells
2 albergínies
Oli d'oliva, sal, pebre.

Posem el bacallà en una safata de forn amb una mica de llorer i oli uns 10 minuts, que quedi escalfat. Retirem i deixem refredar. 

Sofregim la ceba tallada ben petita.
Afegim els pinyons i deixem que agafin color torrat.
Quan agafi color afegim els espinacs frescs a poc a poc i sofregim.
Ratllem els tomàquets i afegim al sofrgit i deixem que quedi sec.
Afegim una mica de mousse d'escalivada perquè quedi un farcit melós. Rectifiquem de sal.

Bullim les plaques de canelons tal i com indica el fabricant.
Estenem en draps nets de cuina.
Farcim els canelons i posem també un tros de bacallà reservat.
Tanquem i posem en una safata de forn.
Cobrim de mousse d'escalivada.
Posem formatge i gratinem al forn fins obtenir el gratinat dessitjat. Servim calent. 

MOUSSE D'ESCALIVADA

Escalivem els pebrots, l'albergínia i 1 ceba amb sal, les quals estaran empastifades amb oli.
Les anem donant la volta de tant en tant, traiem del forn i tapem.
Els pelem i triturem bé amb la crema de llet, sal i pebre.
Anem afegint oli d'oliva fins que quedi ben cremós.









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada