20.4.15

CAPUCCINO DE SALMOREJO CORDOVES DE MADUIXOTS, CREMA DE MATÓ I CRUIXENT DE PERNIL



Ingredients i elaboració

1/2 kilo de tomàquets vermells de pera.
Vinagre.
Oli d'oliva verge extra.
1 gra d'all.
1 llesca de pa de motlle.
Sal.
200 Gr de maduixots.
Pernil salat a rodanxes.
1 terrina de mató
2 clares d'ou montades a punt de neu.

Netegem ben els tomàquets, els tallem a quarts i els posem en un recipient amb la sal, el vinagre, els maduixots, l'all i el pa fregit.
Triturem ben que ens quedi ben fi i colem pel xino.
Tornem a batre amb la batedora i afegim l'oli d'oliva en fil, perquè monti la barreja. Reservem en la nevera.
Piquem el mató i incorporem les clares montades amb moviments envolvents.
Barregem amb el cruixent de pernil esmicolat.
Per fer el pernil cruixent posem les rodanxes en una safata de forn, ben posades amb paper de forn.
El posem al forn preescalfat a 160 graus uns 15 minuts, fins que se sequi i quedi cruixent.
Servim el salmorejo en gost de café transparents amb la mousse de formatge sobre, uns dauets de maduixtos i la sal de pernil. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada