20.4.15

COCA DE CERVESA




Ingredients:

Cervesa: 200cl(un quinto)/ 330cl(una llauna)
Oli d'oliva : 50g / 80g
Oli de girasol : 150g / 250g
Sal: 5g / 8g
Orenga: 3g / 5g
Farina: 480g / 800g

Elaboració :

Posem tots els ingredients a un perol(thermomix o robot de cuina) i barregem fins que quedi lligat(no pastem massa).Deixem reposar 10minuts tapat perque reposi .
De la pastada de 200cl(quinto) ,surt una pesada de 900g.Fem 2 coques de 450g.
1 coca de 450g,es la mida de la safata del forn.Estirem directament sobre la safata una mica untada amb oli
Si no gastem tota la pasta,la podem guardar ben embolicada amb paper film al congelador.

Cocció :

-Forn d’aire a uns 200ºC
-Coure 10 minuts sense sofregit
-Quan veiem que esta a mitja cocció,posem una capa fina de sofregit i deixem acabar de coure 10 minuts méss aproximadament

Idees coca cervesa :

-Queda bonissima amb escalivada, una mica d’all i julivert ,untada amb oli i unes anxoves
-Acepta qualsevol ingredient que li volguem posar,pero si volem que els ingredient s’acabin
de coure sobre la coca(tipus pizza),recordem de posar-los a mitja cocció de la massa
perque la massa quedi ben cuita i no s’estovi.
-Coca de tomaquet i tonyina,d’espinacs a la catalana ,de bolets amb butifarra,vegetal…
-Per 1 coca es necesiten 3 pebrots i 3 alberginies aproximadament.
-Per dues coques necessitem un pot de sofregit de 315g

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada