20.4.15

CULLERETES DE FULL AMB CREMA DE MUTABAL LIBANÉS



Ingredients i elaboració
2 albergínies mitjanes.
Sal grossa, 
El suc d'1 llimona
4 grans d'all 
100 cl d'oli d'oliva.
2 cullerades soperes de tahini 
1 cullerada de pebre vermell de qualitat, 
sal , pimienta , 1 cullerada de postre de comí

Netegem les albergínies, les donem 2 talls i introduim un all pelat sencer en cada tall.
Posem al forn fins que estiguin fetes.
Traiem i deixem refredar fins que les podem manipular amb les mans.
Traiem la polpa i reservem.
Exprimim la llimona, piquem mig all cru sense la llavor, juntem amb el tahini, la sal, el pebre negre, el comí, la polpa d'albergínia, els alls escalivats i l'oli.
Triturem be fins que ens quedi una pasta densa i reservem en la nevera tapat.
Tallem la pasta de full i donem forma de culleradetes o pales. Les pintem amb rovell d'ou batut.
Posem al forn preescalfat a 200º uns 20 minuts.
Servim amb la crema d'albergínies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada