20.4.15

GALETES SALADES AMB XOCOLATA I CROCANTI




100 gr de farina.
50 gr de mantega tallada a quadradets.
½ ou gran
1 cullerada sopera de sal .
Sésam torrat.
Espècies ( curry , cardamom, comí…)
100 gr de xocolata fondant más un rajolí de nata.
Ametlla crocanti

Per fer la massa posem en un bol la farina amb la sal, les espècies, el sésam torrat i anirem incorporant la mantega a poc a poc, treballant-la amb els dits.
Incorporem l'ou i treballem la massa perquè es formi una bola.
Deixem reposar uns 10 minuts en la nevera.
Traiem i estirem amb l'ajuda d'un corró, la treballem únicament en una direcció i col·loquem en un motlle ajustant-lo a la forma. 
Tallem amb la forma que més ens agradi.
Posem al forn preescalfat a 200º uns 20 minuts, fins que agafin color.
Quan es refredin, submergim les galetes fins a la meitat amb la xocolata i nata desfets. Posem en un paper de forn amb ametlla crocanti.
Deixem refredar i servim. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada