30.4.15

GAMBES FREGIDES AMB KELLOGS AMB SALSA TERIYAKI MEDITERRANIA



Ingredients i elaboració per 8 persones

8 gambes grans
Una mica de pa ratllat.
Un grapat de kellogs.
Salsa teriyaki mediterrània.
Sal, ou batut, pebre, oli de girasol.

Pelem les gambes i les traiem la tripa.
Juntem el pa ratllat amb els kellogs triturats.
Salem les gambes i arrebossem en la barreja de pa i kellogs, ou batut i de nou kellogs.
Fregim en abundant oli de girasol i acompanyem amb la salsa teriyaki. 

Ingredients i elaboració de la salsa teriyaki mediterrània

100 ml de salsa de soja japonesa, un rajolí de mel i crema de llet, un tros petit de gingebre, 1 gra d'all petit. 

Per la salsa teriyaki triturem la soja, gingebre, un rajolí de mel, 1 gra d'all triturat i pasem per un colador fi. La fem bullir, afegim un rajolí de crema de llet i si és necessari, espesem amb maizena.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada