15.4.15

LLUÇ FARCIT DE VERDURES, GULES I GAMBES AMB SALSA AMERICANA




Ingredients i elaboració

1 lluç mitjà, demanar al peixater que us treguin els lloms.
1 paquet de gules.
60 gr de parmesà
2 grans d'all picats
1 carbassó
1 pastanaga
1 porro

Demanem al peixater que ens prepari el lluç per farcir, net d'escames i l'espina central, que quedi obert com si fos un llibre.
Sofregim l'all, quan comenci a agafar color, afegim les verdures tallades a juliana i deixem sofregir 15 minuts.
Afegim les gambes trossejades petites, les gules i després el formatge parmesà. Apartem del foc.
Salpebrem el peix i el farcim. Tanquem bé.
Posar al forn preescalfat a 180º durant 20 minuts.

Ingredients i elaboració per les patates panadera

4 patates mitjanes
2 cebes
1 pebrot vermell
Sal, pebre i oli d'oliva

Pelem les patates i les tallem a rodanxes d'1 cm.
Tallem la ceba i el pebrot en juliana i barregem amb les patates salpebrades i amb una mica d'oli.
Posem en una safata de forn i fiquem al forn preescalfat a 180º durant 45 minuts. Servim amb el lluç.

Ingredients i elaboració per fer la salsa americana

2 pastanagues pelades
1 ceba.
1 pebrot verd.
1 copa de brandy o cognac
1 porro 
3 grans d'all
12 carabiners o gamba llagostinera
Sal, oli d'oliva

Fem la salsa americana sofregint la pastanaga, el pebrot, la ceba, l'all i el porro.
Quan estigui ben fet, afegim els caps i les restes de les gambes i continuem removent.
Incorporem el brandy i flambegem fins que perdi l'alcohol.
Triturem bé i colem pel xino.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada