13.4.15

MINI CHOUX FARCITS DE BOLETS I CREMA DE FOIE




Ingredients i elaboració per la pasta choux

250 ml d'aigua.
100 gr de mantega pomada.
150 gr de farina tamitzada..
4 ous.
1 pizca de sal. 

Posem en un a cassola l'aigua, la sal i la mantega i ho fem bullir.
De cop, tirem la farina.
Removem amb el foc baix 5 minuts perquè cogui bé la farina.
Deixem refredar 10 minuts e incorporem els ous d'1 en 1 sense parar de remoure.
És important no ficar un ou fins que el primer no s'hagi integrat del tot.
Ens ha de quedar una masa espessa.
Farcim amb la massa una màniga pastissera i fem boletes del tamany d'una nou en una safata de forn amb paper sulfuritzat.
Amb el forn preescalfat a 210º, fornegem de 15 a 20 minuts.
No s'ha d'obrir el forn en cap moment i un cop estiguin fets, deixar els profiterols dintre 10 minuts més.
Traiem, obrim i farcim amb la barreja de bolets i foie.

Ingredients i elaboraciói per fer la crema de foie i bolets

1 tros petit de formatge de rulo de cabra.
50 ml de crema de llet espessa.
Sal i pebre.
175 gr de mousse d'ànec u oca .
100 gr de bolets
2 cebes.

Tallem ben petites les cebes i confitem.
Afegim els bolets tallats ben petits.
Batim el formatge amb la crema de llet, la mousse d'ànec i el sofregit de bolets. Posem sal i pebre.
fiquem la crema dins d'una màniga pastissera i farcim els profiterols. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada