24.4.15

POLLASTRE AL WOK AMB AMETLLES




Ingredients i elaboració

4 pits de pollastre
100 gr de ametlla marcona crua.
1 pebre verd gran.
4 cullerades de maicena.
4 cullerades de vinagre de poma.
4 pastanagues.
4 cullerades de salsa de soja.
½ litre de brou de pollastre.
2 cebes tendres.
4 cullerades de sucre.
Sal, pebre, comí, la ratlladura de 2 limes, oli d'oliva .
250 gr de arròs basmati.

Tallem el pollastre a daus mitjans i salpebrem.
Saltem en un wok calent amb una mica d'oli fins que estigui daurat.
Reservem.
Tallem les verdures i saltem la pastanaga 5 minuts en la mateixa paella on hem fet el pollastre.
Reservem amb el pollastre.
Saltem la ceba i ofeguem 5 minuts més
Després afegim els pebrots verds i deixem 5 minuts més.
Barregem tot amb el pollastre.
Torrem les ametlles amb una mica d'oli.
Barregem el vinagre, la maicena, el sucre i la salsa de soja i removem bé sense que quedin grums.
Posem el pollastre amb les ametlles i la salsa en el wok a escalfar amb el brou de pollastre i es deixa coure sense parar de remoure perquè espesi.

Per l'arròs, el couem amb el doble d'aigua bullint. Posem sal.
Deixem 12 minuts a foc suau.
Apaguem i deixem reposar 10 minuts.
Afegim una mica d'oli, la ratlladura de les limes i comí al gust.

Servim el pollastre calent amb una mica d'arròs.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada