30.4.15

SALMÓ EN COSTRA AMB BETXAMEL DE BOLETS




Ingredients i elaboración para 6 personas

6 trossos de salmó sense pell ni espines d'uns 150 gr cadascú
1/2 litre de llet
250 gr de xampinyons tallats molt petits i nets.
2 cebes de Figueres.
1 nou de maneta.
2 cullerades de farina.
15 gr de bolets deshidratats.
2 planxes de pasta de full fresc rectangular
Mostassa antiga
2 rovells d'ou per pinzellar la pasta de full
Sal, pebre, oli d'oliva.

Netegem els xampinyons i els sofregim amb sal i pebre fins que estiguin ben fets.
Reservem en la nevera perquè es refredin. 

Posem els bolets deshidratats en la llet calent sense que bulli.
Tallem ben petita la ceba i la sofregim que quedi ben confitada.
Afegim una nou de mantega i la farina, sofregim perquè es torri.
Condimentem de sal, pebre i nou moscada.
Reservem en la nevera que es refredi.

Tallem el full en trossos que puguem fer paquetets amb el salmó.
L'estirem amb una mica de farina i el corró.
Posem xampinyons freds en cada tros de full.
A sobre, un tros de salmó salpebrat.
Afegim la betxamel de bolets.
Tanquem, unint bé els extrems perquè no s'obrin.
Decorem amb tires de full.
Pinzellem amb rovell d'ou batuda.
Posem al forn preescalfat a 200º uns 20 minuts.
Deixem reposar uns minuts i servim amb una mica d'amanida.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada