30.4.15

TOSTA DE AJOBLANCO AMB MADUIXES CARAMELITZADES




Ingredients i elaboració

Pa de xapata
100 gr de ametlla marcona crua i sense pell.
2 grans d'all.
Aigua ben fresca.
15 gr de motlla de pa.
Un rajolí de vinagre de vi blanc.
100 ml d'oli d'oliva verge .
Sal al gust
Maduixots.

Tallem el pa a rodanxes fines i torrem al forn pels 2 costats.
Reservem.
Batrem les ametlles amb els 2 grans d'all, afegint l'aigua a poc a poc.
Quan estigui ben batut, la motlla de pa, més aigua i continuem batent.
Ha de quedar dens.
Afegim el vinagre i l'oli.
Untem el pa amb l'ajoblanco.
A sobre posem els maduixots, prèviament netejats.
Esmicolem sucre moré per sobre i cremem amb un bufador de cuina.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada