30.4.15

TOSTAS DE SARDINES FUMADES AMB TARTAR DE TOMÀQUET




Ingredients i elaboració per 6 persones

6 filets de sardines o anxoves grans
Llesques mitjanes de pa torrat.
4 tomàquets vermells.
Gingebre en pols, all en pols, sal i pebre.
Farigola fresca seca.
Oli d'oliva verge extra.
1 fulla de gelatina.

Estenem els filets de sardina en un plat i posem al costat la farigola.
Prenem foc, que fumegi i tapem amb una safata de pirex.
Deixem uns minuts. 

Escaldem els tomàquets 30 segons i posem en aigua amb gel.
Pelem i buidem de pepites i aigua.
Reservem l'aigua colada del tomàquet.
Tallem a dauets molt petits i posem en un colador.
Fiquem les espècies: sal pebre, all en pols i gingebre en pols. 

Escalfem l'aigua del tomàquet i posem una fulla de gelatina remullada.
Removem be i reservem en la nevera fins que cualli. 

Pel montatge posem a sobre del pa torrat el tartar de tomàquet.
A sobre la sardina fumada.
Decorem amb una mica de gelatina de l'aigua de tomàquet i enfilem amb una broqueta.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada