14.5.15

AMANIDA DE PEBROTS ESCALIVATS AMB ESQUEIXADA DE BACALLÀ




Ingredients i elaboració per a 4 persones

4 pebrots vermells grans.
500 gr d'esqueixada de bacallà.
4 grans d'all tallats a làmines fines.
Sal, oli d'oliva.
Ceba tendra tallada en juliana
50 gr d'olives negres de l'Alt Aragó.
50 gr d'oli d'oliva extra.

Empastifar els pebrots amb sal i oli d'oliva.
Posem al forn preescalfat a 200 gr i anem donant'ls-hi la volta de tant en tant perquè es facin bé.
Un cop escalivats retirem, posem en una safata i tapem amb paper film.
Quan estiguin freds els pelem, tallem en tires de 1 cm i posem en un colador perquè vagin escorrent l'aigua.
Posem les làmines d'all en una mica d'oli i saltem.
Retirem i deixem refredar.
Esmicolem el bacallà al punt de sal i barregem amb els pebrots.
Deixem en la nevera que refredi bé.
Per fer l'olivada desosem les olives i posem amb l'oli d'oliva verge extra.
Triturem bé amb la túrmix.
Per servir posem en un plat els pebrots amb l'esqueixada barrejada amb ceba tendra tallada en juliana molt fina i per sobre un rajolí d'olivada i un rajolí generós d'oli d'oliva verge extra.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada