21.5.15

AMANIDA DE POLLASTRE I MANGO AMB SALSA DE TONYINA




Ingredients i elaboració per 6 persones

2 pits de pollastre.
Sal, pebre, oli d'oliva.
Herbes provençals.
1 mango gran en el punt de maduració.
1 ceba tendra.
50 gr de avellanes torrades trossejades.
6 cireres dessosades
20 gr de cogombrets en vinagre

Assaonem amb sal, pebre i herbes provençals els pits de pollastre i les emboliquem amb paper film i deixem bullir durant 20 minuts a foc mig.
Deixem refredar en la nevera.
Pelem el mango, traiem el tronc central i el tallem a quadradets petits.
Barregem amb la ceba tallada a fines julianes i els cogombrets ben picadets.
Afegim els fruits secs trossejats i les cireres tallades molt fines.
Tallem el pollastre fred a medallons.
Servim l'amanida amb la barreja de mango, ceba, avellanes i cireres.
A sobre posem el pollastre i la salsa.

Salsa de tonyina

3 ous.
Una mica de suc de llimona.
1 mica de vinagre
Sal, pebre.
Oli d'oliva suau. 
2 llaunes petites de tonyina.
4 anxoves
1 cullerada sopera de cogombrets en vinagre.
100 gr de mango.
Julivert picat.

Per la salsa, fem una maionesa espesa amb els 3 ous, sal, pebre, una mica de suc de llimona i el vinagre.
Quan estigui feta, afegim la tonyina escorreguda, una mica de mango, les anxoves i els cogombrets i triturem.  
.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada