6.5.15

CANELONS D'ESPINACS A LA CATALANA AMB MOUSSE D'ESCALIVADA




Ingredients i elaboració per 6 persones

20 plaques de canelons
1 kilo d'espinacs frescos en fulles netes.
50 gr de pinyons
50 gr de panses de corinto.
50 gr de formatge per gratinar.
3 cebes de Figueres.
400 ml de nata líquida per cuinar.
2 pebrots vermells.
2 albergínies.
Oli d'oliva, sal i pebre.

Posem les panses en remull amb aigua calenta.
Sofregim 1 ceba tallada ben petita.
Afegim els pinyons i deixem que agafin color torrat.
Afegim les panses sense aigua.
Quan agafi color afegim els espinacs frescos a poc a poc i sofregim.
Afegim una mica de mousse d'escalivada perquè quedi un farcit melós.
Rectifiquem de sal. 

Bullim les plaques de canelons tal i com indica el fabricant.
Estenem en draps nets de cuina.
Farcim els canelons amb la barreja d'espinacs.
Tanquem i posem en una safata de forn.
Cobrim amb mousse d'escalivada.
Posem formatge ratllat i gratinem al forn fins obtenir el gratinat dessitjat. Servim calent.
  
MOUSSE D'ESCALIBADA

Escalivem els pebrots, l'albergínia i 2 cebes amb sal i oli.
Les anem donant la volta de tant en tant i traiem del forn i tapem.
Els pelem i triturem be amb la crema de llet, sal i pebre.
Anem afegint oli d'oliva fins deixar ben emulsionat i cremós.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada