7.5.15

CREMA FREDA D'AMETLLES AL FOIE





100 gr de ametlla marcona crua sense pell.
Aigua freda
15 gr de motlla de pa.
50 gr de mousse d'ànec.
100 ml de crema de llet.
Uns daus de foie micuit.
Cristals de sal
Unes gotes de vinagre en crema.
100 ml d'oli d'oliva verge.
Sal al gust.

Torrem 6 ametlles en la paella.
Batem les 6 ametlles juntament amb la resta afegint a poc a poc l'aigua.
Quan estigui ben batut, afegim el pa, més aigua i continuem batent.
Afegim la crema de llet i la mousse d'ànec.
Ha de quedar cremós.
El que ens quedi afegim l'oli i batem perquè emulsioni.
Reservem en la nevera
Per servir posem la crema amb uns daus de foie micuit, uns cristals de sal i un rajolí de crema de vinagre. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada