7.5.15

DAUS DE SOLOMILLO DE VEDELLA AMB REDUCCIÓ DE PEDRO XIMENEZ I PATATES HASSELBACK





750 gr de solomillo de vedella la part més estreta.
6 patates mitjanes
Uns grans d'all molt picats.
1 got de vi de Pedro Ximénez , 1 got de brou de carn.
2 cebes de Figueres
Sal , pebre, oli d'oliva, mantega, orenga.

Netegem be les patates amb pell.
Ensartem una broqueta en un extrem de la patata travessant-la tota.
Amb un ganivet ben afilat donem talls molt fins sense arribar al final.
Salpebrem, posem una mica d'oli a cadascuna i posem al forn preescalfat a 200º uns 35 minuts.
Sofregim l'all amb una mica de mantega.
A mitja cocció de les patates afegim a cadascuna de les patates una mica d'all amb mantega i orenga.

Salpebrem els daus de solomillo i saltem en la paella.
Han de quedar poc fets.
Servim el solomillo amb la salsa i una patata de guarnició.

Per la salsa tallem la ceba en trossos mitjans i daurem be amb una mica de mantega i oli
Afegim el Pedro Ximenez i deixem reduir.
Afegim el got de brou de carn.
Deixem reduir a foc lent fins que espesi.
Triturem que quedi una salsa ben fina.
Afegim uns daus de mantega per donar brillantor a la salsa.
Rectifiquem de sal i pebre. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada