15.5.15

GADO GADO




Ingredients

Verdures bullides (pastanaga, bròquil, col, carbassó, blat...
Verdures crues: enciam, cogombre...

Salsa Gado Gado

1 gra d'all
1 tros de gingebre
4-5 cullerades de mantega de cacauet
1 cullerada de salsa d'ostres
1 cullerada de salsa de soja
1 cullerada de la salsa fermentada d'anxova (Nam-pla-Kecap Ikan)
1 culleradeta de sucre
2 cullerades de Kecap mani
1 culleradeta o menys de salsa sambal (picant)
50-75 cc d'aigua

Elaboració

Tallar les verdures, coure-les al vapor i refredar
Ratllar l'all i el gingebre
Barrejar molt be tot els ingredients de la salsa Gado Gado
Servir les verdures en un bol i assaonar amb la salsa gado gado.

Es pot servir amb l'ou dur i el pa de gamba.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada