15.5.15

OPOR AYAM (POLLASTRE AMB LLET DE COCO)




Ingredients:

3 gots de llet de coco (540 ml)
2 talls de Bawan (all tendre)
1 gra d'all
1 tros de Galanga (Kha)
1 tall de Lemon Grass (limoncillo)
2 cuixes de pollastre (tallar 4 trossos per pota)
Sal al gust

Espècies

1 cullerada de coriandre
2 culleradetes de comí en pols
Pebre negre al gust
5 avellanes
Mitja cullerada de sucre de palma

Elaboració

Tallar l'all tendre, l'all i el galanga
Ficar totes les espècies en el morter i triturar bé.
Escalfar la llet de coco. Quan floti la seva grasa a la superfície, afegir el pollastre, l'all tendre, l'all i el limoncillo, el galanga, la sal i les espèices.
Coure a foc lent 10-15 minuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada