6.5.15

PESSOLS FRESCOS DE TEMPORADA AMB SUQUET DE PEIX




Ingredients i elaboració per 6 persones

1 kilo de pessols frescos.
Fumet de peix.
2 cebes.
2 grans d'all.
Sal, pebre, oli d'oliva .
6 trossos de lluç.
2 filets de llobarro tallats en 6 trossos .
12 gambes grans.
1 sípia blanca gran.
1 gra d'all per l'all i oli.

Fem un fumet sofregint el cap del lluç i afegim 1/2 litre d'aigua
Deixem 10 minuts i colem.
Reservem.
Posem la ceba tallada ben fina amb oli d'oliva fins que quedi ben feta.
Afegim 2 grans d'all laminats ben fins.
Afegim la sípia tallada ben fina.
Afegim els pessols desgranats i deixem 10 minuts més.
Afegim el fumet reservat.
Condimentem amb sal i pebre.
Deixem que bulli suaument durant uns 15 minuts fins que els pessols estiguin tendres.
Afegim els peixos i els distribuïm bé per la cassola.
Tapem i deixem que el peix faci xup-xup.
Paral·lelament fem un all i oli lleuger.
Deixem reposar uns minuts abans de servir.
Servim acompanyat d'all i oli. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada