20.5.15

PIZZA D'ALBERGINIA AL PESTO AMB BURRATA ITALIANA




Ingredients i elaboració

Massa

450 gr de farina de força.
15 gr de llevat fresc.
220 ml de agua con gas .
10 gr de sal.
25 ml d'oli d'oliva.
1 cullerada de sucre.

Relleno

1 burrata gran
1 albergínia tallada molt fina
1 manat d'alfàbrega
100 cl d'oli d'oliva verge.
15 gr de pinyons crus.
40 gr de formatge parmesà de bona qualitat
Sal, pebre, 1 gra d'all sense llavor.
10 tomàquets xerris partits a la meitat.

Escalfem una mica l'aigua amb gas i barregem amb el llevat fresc.
Afegim l'oli i barregem amb la farina, el sucre i la sal.
Barregem tot be i amassem uns 10 minuts.
La massa ha de desenganxar-se de la superfície.
Deixem reposar 30 minuts tapat amb un drap humit en un lloc càlid perquè fermenti.
Estirem amb un corró deixant la massa fina i farcim.
Sinó la volem tan fina, podem deixar fermentar estessa mitja hora més.

Fem un pesto espés triturant l'oli d'oliva, pinyons, formatge parmesà, el gra d'all, sal, pebre i unes fulles netes d'alfàbrega. Reservem.
Tallem molt fines les albergínies i les posem en sal perquè vagin soltant l'aigua, després assequem amb paper de cuina.

Fornegem la pizza sense farcit 5 minuts a 200º.
Traiem i pintem amb la salsa pesto.
Posem per sobre trossos de burrata, els tomàquets xerris i les albergínies.
Fornegem a 200º graus uns 20 minuts, assegurant-nos que els cantons de la pizza quedin cruixents. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada