6.5.15

ROTI DE PIT DE POLLASTRE FARCIT DE PERNIL SALAT AMB SALSA DE FORMATGE GORGONZOLA





Ingredients i elaboració per 4 persones

4 pits de pollastre petits
Rodanxes de pernil salat.
Llesques de formatge per fondre.
150 gr de formatge gorgonzola.
1 ceba.
400 ml de nata per cuinar.
Un rajolí de vi blanc, sal , pebre, oli d'oliva

Obrim els pits com si fossin un llibre i posem el formatge per fondre.
Posem també un parell de rodanxes de pernil.
Tanquem i cosim amb fil de cuina.
Salpebrem.
Anem posant vi blanc perquè quedin sucoses. 

Per fer la salsa couem una ceba fins que quedi confitada.
Afegim la nata.
Quan arrenqui a bullir afegim el formatge gorgonzola.
Removem be fins que s'hagi fos tot.
Deixem reduir fins que quedi una salsa espessa.
Rectifiquem de sal i pebre. 

 Ingredients i elaboració dels tomàquets provençals

8 tomàquets canaris.
2 grans d'all.
Un grapat de pa ratllat.
Julivert picat.
Herbes provençals.
Oli d'oliva, sal, pebre
100 gr de formatge parmesà ratllat.

Triturem l'all, el pa, el julivert, les herbes, l'oli, la sal i el pebre.
Buidem una mica els tomàquets i els farcim amb la picada.
Posem el formatge parmesà ratllat per sobre i fornegem 30 minuts a 160º. 

Servim el pollastre calent, tallat a medallons amb una mica de salsa.
Acompanyem amb una guarnició de tomàquets provençals. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada