3.6.15

CEBICHE MEXICÀ




Ingredients i elaboració per a 6 persones

400 gr de rap
400 gr de tonyina fresca.
400 gr de salmó fresc.
8 llimes
4 llimones
1 branca d'api picada.
2 cebes vermelles tallades a juliana.
1 pebre verd italià tallat a juliana.
4 tomàquets vermells tallats a concassé.
1 cullerada de coriandre tallat.
2 cullerades de salsa de soia.
1 cullerada de salsa ketchup .
1 mica d'orenga.
Sal .
Pebre negre

Netegem bé els peixos d'espines i pells.
Els tallem molt petit i posem en una safata amb el suc dels cítrics mitja hora.
Colem el peix.
Afegim el coriandre, l'api, la ceba vermella, el pebrot italià, orenga, sal, pebre, salsa de soia i ketchup.
Removem amb cura.
Deixem refredar en la nevera i servim ben fred.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada