3.6.15

PASTÍS DE CIRERES




INGREDIENTS (per 6 persones)

150 g de farina de blat
110 g de sucre moreno integral de canya
1 c.p de bicarbonat
1 c.p de llevat en pols
½ c.p de sal
30 g de maicena
100 ml d’oli de girasol
140 ml de llet d’avena
2 llimones
200 g de cireres

PREPARACIÓ:

1. En un bol barregem la farina de blat, el sucre, el bicarbonat, el llevat, la sal i la maicena.
2. Hi incorporem l’oli, el suc de les llimones i la llet d’avena. Ho barregem bé fins a obtenir una massa fina.
3. Introduim la barreja en un motlle.
4. Retirem l’os de les cireres i les posem sobre la massa del pastís.
5. Coem al forn a 170ºC fins que la massa estigui ben cuita.
6. Reservem en fred.

PROPIETATS:

La cirera és una fruita que destaca perquè contè fructosa i fibra, vitamina C i vitamina A, potassi, calci i antioxidants.
La llet d’avena és una de les begudes vegetals més saboroses que hi ha. Rica en fibra, ajuda a reduir el colesterol, millora la flora intestinal i el funcionament digestiu en general.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada