4.6.15

SOLOMILLO DE PORC AMB SALSA DE CIRERES GLASSEJADES I PATATES FARCIDES SOUFFLE






Ingredients i elaboració per  6 persones

2 solomillos de porc ibèric nets de greix
Sal, pebre, oli d'oliva
6 patates de guarnició
3 ous
50 gr de parmesà ratllat
4 rodanxes de pernil ibèric
1/2 de cireres
Mel
2 taronges
1 llimona
1 mica de brandy

Barregem el suc d'una de les taronges, el suc de mitja llimona, 2 cullerades de mel i un rajolí d'aigua.
Bullim
Pintem la carn i posem tota la barreja
Deixem marinar unes hores 

Per la salsa desossem les cireres i les posem en una cassola amb el suc de l'altra taronja i el de l'altra mitja llimona, 2 cullerades més de mel i un rajolí de brandy.
Deixem coure a foc lent fins que quedi una salsa espessa.
rectifiquem de sal i pebre.

Per la guarnició de les patates, les netegem bé i emboliquem amb paper d'alumini.
Posem al forn preescalfat a 190º fins que estiguin fetes.
Les tallem per la meitat i buidem una mica.
Posem la pulpa en un bol i afegim el pernil picat, el formatge ratllat, els rovells, la sal i el pebre.
Montem les clares a punt de neu i barregem suaument.
Farcim les patates.
Esmicolem més formatge i posem al forn preescalfat a 190º fins que es bufin i gratinen. 

Tallem el solomillo a rodanxes i salpebrem.
En una paella molt calenta marquem la carn.
Servim amb la salsa i la guarnició de patates.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada