4.6.15

VICHYSSOISE DE PORROS I PERES CONFITADES





Ingredients i elaboració

3 porros grans
3 peres conference
1 patata mitjana
200 ml de crema de llet
1 nou de mantega
3 cullerades de sucre
Sal, pebre, oli d'oliva

Netegem i traiem el cor de 2 peres.
Tallem a dauets petits i confitem en una paella amb la mantega fins que es tovi. 
Traeiem amb una escumadera i reservem
Netegem be els porros i els tallem a fines rodanxes
Sofregim tot amb mantega i una mica d'oli a foc mig
Deixem sofregir fins que es tovi i agafi una mica de color.
Afegim les peres confitades i la patata tallada molt fina
Cobrim d'aigua
Deixem bullir 20 minuts tapat a foc lent
Rectifiquem de sal i pebre.
Posem la nata i batim tot be
Deixem refredar en la nevera
Servim fred amb una mica de cruixent de porros.

Cruixent de porros – Tallem i netegem 1 porro en juliana. Posem amb abundant oli a foc mig-baix fins que quedi cruixent, amb aspecte de palla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada