19.10.15

BROQUETES DE FILET AMB POMA CARAMEL·LITZADA I SALSA DE FOIE




Ingredients 
1 poma golden.
200 gr de filet de vedella.
2 nous de mantega.
2 cullerades soperes de sucre.
50 gr de foie d'ànec.
50 cl de nata de cuinar.
50 ml de melmelada de préssec o albercoc.
Sal, pebre, oli d'oliva.

Elaboració
Tallem el filet a daus d'uns 3 cm.
Tallem la poma en daus de 2 cm sense el cor i conservant la pell.
Posem la mantega a escalfar amb el sucre i la poma.
Deixem sofregir a foc mig - baix fins que estigui cuita. Reservem.
Per fer la salsa posem a escalfar la nata.
Quan arrenqui el bull afegim el foie i la melmelada i deixem que redueixi per espessir la salsa.
Rectifiquem de saó.
Muntem les broquetes amb 1 dau de filet i un tros de poma.
Fem a la planxa per els 2 costats fins que la carn estigui al punt.
Posem al plat amb la salsa calenta per sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada