28.10.15

CREMA DE LLENTIES AMB CARBASSA ROSTIDA I MONIATO





Ingredients per  4 persones
100 gr de llenties.
1 litre de brou.
2 cebes de Figueres.
2 grans d'all.
2 moniatos mitjans.
Oli d'oliva, sal.
1 porro.
150 Gr de carbassa tallada a daus petits

Elaboració
Posem la carbassa tallada en una safata de forn i rostim 15 minuts. Ha de quedar al dente.
Sofregim la ceba tallades ben petites.
Ha de quedar ben feta i confitada.
Afegim els alls sencers.
Pelem els moniatos i tallem molt petits i afegim al sofregit.
Ofeguem bé fins que s'estovi i ens agafi color.
Afegim les llenties i el brou bullint.
Deixem bullir 40 minuts fins que les llenties s'estovin.
Colem per un colador xinès i rectifiquem de salaó.
Per servir posem la carbassa.
Per decorar posem un cordó de rovell d'ou o un cordó de crema de llet.

Servim calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada