15.10.15

CREMA DE XOCOLATA




Ingredients (per 4 persones)
750 ml de llet d’arrós
4 c.s al ras de maizena
4 c.s de sucre integral de canya
100 gr de xocolata negra
4 c.p de coco ratllat

Preparació:
1. Disolem la maizena en un got amb una mica de la llet d’arrós. La posem en un casso, hi afegim la resta de la llet i el sucre.
2. Ho posem al foc i escalfem fins que el sucre es dissolgui.
3. Hi afegim la xocolata picada i seguim la cocció removent fins que s’espessi.
4. Retirem del foc i posem la crema en recipients individuals.
5. Deixem refredar i conservem a la nevera fins el moment de servir.
6. Espolvoregem amb el coco ratllat abans de portar a taula.

Propietats:
La xocolata negra conté molts àcids grassos essencials, és molt rica en minerals (sobretot ferro i magnesi), en fibra, en àcid fòlic (vitamina B9) i en bioflavonoides. També conté teobromina, una substància que estimula el sistema nerviós central, i altres substàncies fitoquímiques que tenen una activitat reguladora de l’estat anímic. Al contrari del que la gent creu, la bona xocolata, i consumida amb mesura, va bé per a la circulació, el cor, la tensió arterial i l’estat d’ànim. INGREDIENTS (per 4 persones) 750 ml de llet d’arrós 4 c.s al ras de maizena 4 c.s de sucre integral de canya 100 gr de xocolata negra 4 c.p de coco ratllat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada