21.10.15

LLUÇ AMB SALSA VERDA AMB ARRÒS PILAF DE CEBA TENDRA, POMA I CURRY




Ingredients per 4 persones
4 supremes de lluç, Farina.
Brou curt de peix.
Julivert, 3 grans d'all, oli d'oliva.
Un got petit d'arròs de gra rodó, Brou vegetal.
1 poma golden, 1 ceba tendra, una mica de curri.

Elaboració
Triturem amb la túrmix julivert, els 3 grans d'all i l'oli.
Enfarinem el peix i posem en una cassola o paella àmplia amb poc oli ben calent.
Sofregim per ambdues parts i afegim un raig de salsa verda i una mica de brou de peix.
Salem a gust i deixem a foc lent i tapat uns 5 minuts que es cuini una mica o també es pot acabar opcionalment al forn 5 minuts.
Per l'arròs pilaf sofregim ceba tendra i poma tallada en macedònia. Primer la ceba 5 minuts i després la poma. Afegim el curri.
Anacaramos l'arròs donem voltes i posem brou bullint just el doble de la quantitat d'arròs.
Deixem coure uns 12 minuts a foc mitjà i deixem reposar.

Servim en un motlle al costat del peix.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada