29.10.15

MAGDALENES DE POMA




Ingredients (per 4 persones) :
300 gr de farina de blat
3 c.p de llevat
1 polsim de sal
150 gr de melassa d’arròs
150 ml de suc de poma
Peladura de llimona
2 c.s d’oli de girasol
150 gr de pomes
75 gr de panses
Canyella al gust

Preparació: 
1. Pre escalfem el forn i posem els paperets de les magdalenes als motlles.
2. En un bol barregem la farina amb el llevat, la canyella i la sal.
3. Per una altra banda, barregem l’oli, la melassa i el suc de poma.
4. Afegim aquesta barreja líquida al bol amb la farina fins a obtenir una crema homogènia.
5. Pelem i tallem les pomes a daus i les afegim a la massa, juntament amb les panses.
6. Farcim els motlles i els posem al forn a 180ºC durant uns 20 minuts.

Propietats:
La poma és rica en vitamina C, potassi i pectina, una fibra soluble que forma part de la paret cel·lular de les plantes, en especial es troba a la pell de les fruites. La pectina ajuda a reduir el colesterol present a la sang i elimina els metalls pesants. La poma també regula l’activitat intestinal: té efecte laxant i alhora pot frenar la diarrea per les fibres, el sofre, la fructosa, el sorbitol, el zinc i l’àcid gàl·lic que conté

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada