26.10.15

MINI CHOUX FARCITS DE BOLETS





Ingredients per  la pasta choux
125 ml d'aigua.
50 gr de mantega pomada.
75 gr de farina tamisada.
4 ous, 1 mica de sal.

Elaboració
Posem en un cassó a bullir l'aigua amb la mantega i la sal.
Quan l'aigua comenci a bullir i s'hagi fos la mantega tirem de cop la farina
Remenem amb el foc baix 5 minuts perquè es cogui bé la farina.
Deixem refredar 10 minuts i incorporem els ous d'1 en 1 sense parar de remenar.

És important que fins que 1 ou no quedi integrat en la massa no tirar el següent.
Ens ha de quedar una massa espessa.
Omplim una màniga pastissera amb la massa i fem piles de la mida d'una nou en una safata de forn amb paper sulfuritzat.
Posem al forn, amb el forn pre escalfat a 210 graus de 15 a 20 minuts.
No obrir el forn en cap moment i un cop estiguin apagar el forn i deixar les profiteroles dins 10 minuts més. Traiem obrim i omplim amb la barreja de bolets.


Ingredients per fer el farcit de bolets
50 ml de crema espessa de llet, 
Sal i pebre.
100 gr de bolets tallats molt petites
2 cebes.

Elaboració
Tallem ben petites les cebes i confitem que quedi ben feta.
Afegim els bolets tallats ben petites.
Barregem amb la nata espessa fins que quedi una massa molt compacta.
Posem en una mànega pastissera i omplim les profiteroles.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada