22.10.15

MOUSSE DE XOCOLATA AMB ENSOPEGADES DE FRUITS SECS




Ingredients per  8 persones
400 gr de nata per muntar ben freda.
200 gr de xocolata fondant.
Un raig de licor de taronja.
200 gr de carquinyolis o galetes o avellanes.
100 gr de sucre.
9 fulles de gelatina.
La ratlladura d'un parell de taronges.

Elaboració
Triturem les galetes i fruita seca i reservem.
Muntem la nata amb el sucre fins a muntar. Reservem.
Posem les fulles de gelatina en aigua freda 5 minuts.
Desfem la xocolata al bany maria amb 2 cullerades d'aigua i remenant de tant en tant.
Quan estigui desfet afegim el licor i les galetes reservades.
Afegim la gelatina amb la xocolata calenta i remenem.
Posem la meitat de la nata muntada i incorporem amb una llengua amb moviments de dalt a baix.
Posem la resta de la nata i fem el mateix.
Posem en gots i deixem reposar abans de servir

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada