16.10.15

PA DE PESSIC ESPONJÓS DE PRÉSSEC




Ingredients per  10 persones
8 préssecs de vinya
50 gr de sucre morè
30 gr de mantega pomada
50 gr d'ametlles filetejades crues
4 ous grans
100 gr de farina
125 gr de sucre

Elaboració
Pelar els préssecs i treure'ls l'os.
Tallar-los en grills estrets.
Escampar un motlle desmuntable de pastisseria amb abundant mantega.
Posar el sucre morè per tota la seva base.
Posar ben disposats els grills de préssec per tota la base del motlle.
Batre els ous amb el sucre blanc fins que tripliqui el volum.
Afegir la farina tamisada i seguir batent fins integrar-la.
Abocar la massa del pa de pessic per sobre dels préssecs del motlle i anivellar bé.
Posar al forn pre escalfat a 180 graus de 30-40 minuts.
Si es torrés molt ràpid per sobre posaríem paper d'alumini per sobre.
Assegurar-se que queda cuit punxant amb un escuradents.
Deixem temperar uns minuts abans de treure del motllo.
Donem la volta

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada