8.10.15

PASCUALINA D'ESPINACS I VERDURES




Ingredients i elaboració de la masa

500 gr . de farina .
1 culleradeta de café de sal.
15 gr de llevat fresc.
175 cl . de llet.
100 cl. d'oli d'oliva.

Per fer la massa, juntem els ingredients secs i afegim els líquids tèbis. Removem bé fins que se'ns formi una bola compacta i seca.
Deixem reposar en un bol en la nevera tapat amb un drap humit. 

Farcit 

2 porros tallats a fines rodanxes.
1 pebrot verd tallat molt petit.
1 pebrot vermell tallat molt petit.
1 bossa d'espinacs.
1 carbassó tallat a daus petits.
1 manat d'espàrrecs tallat a rodanxes
3 ous xl
50 gr de formatge parmesà ratllat.
200 ml de crema de llet més 2 ous batuts.

Sofregim bé tota la verdura fins que redueixi bastant i quedi ben passada
Retirem del foc i deixem reposar 10 minuts.
Barregem amb el formatge parmesà
Batem dos ous amb els 200 ml de crema de llet i barregem amb la verdura.
Dividim la massa en 2 parts.
Estirem la primera part ajustant-la al motlle. 
Posem el farcit ben repartit.
Posem els ous per sobre sense closca repartits sencers.
Estirem l'altra massa i posem per sobre del farcit.
Segellem bé els cantons i punxem en el centre.
Pintem amb ou batut.
Posem al forn preescalfat a 190º uns 40 minuts.
Traiem i deixem reposar.
Servim tèbi.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada