30.10.15

PERNILETS DE POLLASTRE AMB CEBA CONFITADA I PURÉ DE CASTANYES





Ingredients per  4 persones
8 pernilets de pollastre.
4 cebes de Figueres.
2 grans d'all picats.
2 cullerades de salsa de soja.
Sal, pebre, oli, gingebre en pols.
½ quilo de castanyes gallegues.
1 patata mona llisa.
200 ml de crema de llet.
Sucre moreno (1 cullerada)
Una mica de clau mòlt, unes llavors de cardamom, curri en pols.
½ litre de brou vegetal o de pollastre.

Elaboració
Fem un tall a les castanyes i les rostim uns 10 minuts a 200 graus al forn.
Pelem i reservem.
Tallem les cebes en fines julianas i tirem fins que quedi ben fosca i caramel·litzada.
Posem la meitat en una altra olla amb les castanyes, el brou, la patata tallada a fines rodanxes i les espècies.
Quan la patata estigui cuita retirem del foc i triturem.
Afegim la crema de llet i triturem bé.
Ha de quedar un puré ben cremós. Reservem.
Sal pimentamos el pollastre i el marquem bé en una cassola juntament la meitat que ens queda de ceba caramel·litzada.
Quan estigui ben marcat i no tregui aigua afegim el gingebre, la salsa de soja, el sucre moreno i deixem que redueixi.

Servim calent amb una base de puré de castanyes i unes castanyes que haurem reservat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada