28.10.15

RAVIOLIS DE CREPS FARCITS DE FORMATGE GORGONZOLA AMB NOUS I PERES





Ingredients

Massa de creps
(5 gr. De sal, 130 gr. De farina, 6 gr. De sucre, 2 ous, 335 ml. De llet, 70 gr de mantega)

Farcit
2 peres pelades i tallades a daus petits.
Formatge gorgonzola.
Nous.
200 ml de nata líquida.
Una mica de salsa de tomàquet.
Formatge parmesà.

Elaboració
Per a la massa dels creps ajuntem la sal, el sucre i la farina.
Afegim els ous d'1 en 1 (no alhora) i anem batent poc a poc.
Afegim la llet a poc a poc batent a poc a poc pel centre.
A mesura que la massa ens alleugereixi batem mes enèrgicament.
Posem la mantega a escalfar a foc mitjà i quan ens quedi un color torrat avellana incorporem a la massa sense deixar de remenar.
En una paella petita anti adherent posem una mica de mantega i posem massa de crep que cobreixi el fons de la paella.
Deixem 1 minut i donem la volta.

Per al farcit sofregim la pera fins que s'estovi i deixem refredar.
Omplim cada crep de pera i formatge gorgonzola.
Fem una salsa amb la crema de llet, que posarem a escalfar, i el formatge gorgonzola que ens quedi.
Deixem reduir i triturem.
Afegim la salsa de tomàquet.
Napamos i posem a gratinar amb formatge parmesà acabat de ratllar.

Servim calent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada